måndag 21 april 2014

Vi ska ha strand- picnic...








När Sverige är som bäst!

Vilka underbara påskdagar vi haft, solsken, massor med god mat, vi har såklart
grillat (varje dag), busbarnen har haft alla grannbarnen här och det har busats mest
hela tiden!





Äntligen kom flaggan upp! Linan gick av i stormen och nu har vi bytt ut den och hissat flaggan. Fast jag kunde inte hitta vimplen, så det fick bli flagga, men jag tror minsann inte det är flaggdag varenda dag... Jag får leta efter vimplen, så att inte grannarna tror att det är fest vareviga dag!



Många klädbyten blev det! Alla var plaskblöta och skrattade så att de stroknade, sötnötterna!



Vi bestämde oss för att inte äta den traditionella påskmaten i år, utan det blev grillade revben, majs, räkor med chili och vitlök (mumsigt värre), jordgubbar med vispad grädde och massor med godis förstås! Lite nypotatis var vi också tvugna att äta och lite annat smått och gott

Det känns som om hela världen håller på att bli vackert grön och 
körsbärsträden är helt överfulla med ljuvliga blommor, vita på trädet 
på baksidan och rosa på trädet på framsidan.
Tänk om det vackra vårvädret kunde hålla i sig ända tills sommaren!
Och inatt sov vi med fönstret öppet, bara en sådan sak! 

Trädgården är full med övergivna skor!

Lika bra att ge älsklingen en dusch också!
Idag är det ju sista dagen på påsklovet så vi tänkte på att vi ska utnyttja dagen till max.
Först ska vi handla lite mat och sen är det stranden som gäller! 
Vi ska inte bada - vi ska ha strand- picnic!

Kraaaaaaaaaaaaam, sötisar, hoppas att ni har haft en härlig påsk
och känner er ordentligt laddade inför den nya veckan!
Och snart är det ju helg igen.

4 kommentarer:

  1. Det ser ut som om ni haft en lika fantastisk Påskhelg som vi haft. Solen har flödat och vi har varit utomhus hela dagarna. Nu en kortvecka, sen tar vi helg igen! Stor kram till er alla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Karin,

      ja det blev en underbar påsk, trots bristen på "riktig" påskmat! Jag kan tänka mig att ni har varit ute och njutit av solen, era soldyrkare! skrattar Nu åker vi snart hem till vår lilla medelhavsö, barnen längtar efter mamma- mamman, huset och havet! Vi längtar efter vännerna och de efter oss, så det ska bli ljuvligt. Mamma sa att de redan har 29 grader, stränderna är fullproppade och det är sommar på riktigt :D Vi får åka med tomma resväskor - jag ska SHOPPA!!!

      Och ja, nu är det snart fredag och vi har väntat hela veckan... Imorgon är det Halmstadshopping, skaldjursfrossa och fler projekt på gång - härligt kul!!!

      Hoppas att ni får en lika härlig helg och massor med solsken, sötis!!!

      Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

      Angelica

      Radera
    2. JAG VILL OCKSÅ ÅÅÅÅÅÅKA!!! Vi var ju nere 4 veckor förra året, Svenne jobbade (han var nere 7 veckor), jag solade och John badade. Svenne fick erbjudande att jobba på en klinik i Palma i år men vår "nybörjarspanska" är verkligen dålig, så vi åker inte ner! Svenne fick i stället jobb på Birka Cruises i sommar så han kommer att var på östersjön och John och jag har väl inga direkta planer men blir det för tråkigt kan man ju alltid ändra sig och ta en charter ner, det kan ju vara spännande det också :-)

      Radera
    3. Karin,
      jag pratade precis med mamma och hon sa att de har dåligt väder idag. Jag menar, det kanske gör det hela lättare! skrattar Fast snart kan vi bada och sola kan vi ju redan här hemma, men det är inte detsamma. Havet är ju helt underbart på Mallorca - turkosblått så långt ögat kan nå!!!

      Grattis till nya arbetet! Nu gäller det ju inte att han blir sjösjuk.... Det är ordentligt party på de båtarna så jag gissar att han kommer att ha kul och sen måste ju du och gossen ta några turer med, eller hur? Resorna till vår lilla ö är superbilliga just nu (säkert pga av det vackra vädret här hemma) så kanske borde ni kika lite :D Vi kommer att vara där i juli!

      Kraaaaaaaaaaaam och ha en fantastisk fredag, sötaste du!!!!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...